Љубомир Фејса завршио каријеру: Тешко ми је и даље да се опростим

Бивши репрезентативац Србије и фудбалер Партизана Љубомир Фејса завршио је играчку каријеру.

Љубомир Фејса завршио каријеру: Тешко ми је и даље да се опростим Љубомир Фејса завршио каријеру: Тешко ми је и даље да се опростим

Љубомир Фејса, који има 37 година, играо је током каријере за Хајдук из Куле, Партизан у два наврата, Олимпијакос, Бенфику, Алавес и Ал Ахли. Освојио је 23 трофеја, а за национални тим Србије одиграо је 25 утакмица.

"Дуго сам чекао да ово објавим. Тешко ми је и даље да се опростим од фубдала у играчком смислу, али време је за то иако стално одлажем. Није лако рећи збогом после скоро 20 и нешто година играчке каријере. Захвалио бих се клубовима у којима сам играо, председницима, тренерима уз које сам напредовао, учио, терапеутима, докторима, свим мојим саиграчима уз које је играње било задовољство", написао је Фејса на Инстаграму.

Истакао је да је можда могао још да игра и осваја, али да је све онако како је требало да буде и како је "драги Бог одлучио". Каже да ништа не би мењао, па ни повреде, које су га често мучиле.

"Ојачале су ме и направиле од мене ратника. Рад, истрајност, дисциплина и љубав су ме водили да увек будем најбоља верзија себе. Хајдук, Партизан, Олимпијакос, Ал Ахли и моја највољенија Бенфика и репрезентација Србије ће ми заувек остати у срцу. Олимпијада је била посебно искуство. Хвала вам свима драги саиграчи, пријатељи што смо делили победе и поразе, а највише хвала мојој породици која је увек била уз мене. Жртва за другог је највећи доказ љубави", написао је Фејса.

Захвалио је и навијачима свих клубова за које је играо, а нарочито Португалцима.

"Хвала свим навијачима који су ме подржавали све ове године. Србима, Грцима, Саудијцима, а посебно хвала Португалцима, фудбал је уз вас имао посебну чар. Најлепше моје фудбалске године су биле уз вас. Хвала и оним клубовима који су желели да ме доведу, али виша сила није дала. Овде је крај једне играчке каријере, али и нови фудбалски почетак у некој другој улози. Велико хвала свима", закључио је Фејса.

четвртак, 10. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи