Читај ми!

Холанд наставио свој терор, Миленковић уштоповао Ливерпул

Фудбалери Манчестер ситија победили су Брентфорд са 2:1 у четвртом колу Премијер лиге. Ливерпул је поражен од Нотингем фореста резултатом 1:0, а читав меч за "Шумаре" одиграо је Никола Миленковић.

Брентфорд је повео већ у првом минуту након што је Виса искористио неспоразум Стоунса и Едерсона, али је Сити већ до краја првог полувремена преокренуо.

Најзаслужнији за то био је Холанд који је са два поготка стигао до коте од девет голова у првенству. Подсетимо, игра се тек четврто коло.

До краја меча је Сити је успео да задржи предност и максималан учинак у досадашњем делу шампионата.

Са друге стране, Ливерпул је направио први кикс. Бољи је минималним резултатом био Нотингем форест, а једини погодак на мечу постигао је Хадсон Одои. Никола Миленковић нашао се у стартној постави и у потпуности је оправдао поверење Нуна Еспирита Санта.

Ливерпул је имао иницијативу током већег дела сусрета, али није успео да искористи једну од многих прилика, те сада заостаје за Ситијем.

У другим мечевима који су почели у истом термину, Фулам је ремизирао са Вест Хемом - 1:1. Хименез је довео домаће у вођство, али је Ингс у у дубокој надокнади успео да изједначи. Саша Лукић одиграо је 66. минута за Фулам и добио је жути картон.

Кристал палас је головима Матете успео да стигне предност Лестера који је водио погоцима Вардија и Мавидидија, док су Ипсвич и Брајтон одиграли утакмицу без голова.

Премијер лига, четврто коло:

Субота:
Саутемптон - Манчестер јунајтед 0:3
Брајтон - Ипсвич 0:0
Кристал палас - Лестер 2:2
Фулам - Вест Хем 1:1
Ливерпул - Нотингем форест 0:1
Манчестер сити - Брентфорд 2:1
Астон вила - Евертон 18.30
Борнмут - Челси 21.00

Недеља:
Тотенхем - Арсенал 15.00
Вулверхемптон - Њукасл 17.30

субота, 14. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи