Дејан Недић: Звезда оштећена у Монаку

Судијски аналитичар и некадашњи судија Дејан Недић сматра да је Црвена звезда оштећена на утакмици против Монака у Лиги шампиона.

Фудбалери Црвене звезде убедљиво су поражени од Монака резултатом 5:1 у трећем колу Лиге шампиона.

Судијски аналитичар и некадашњи судија Дејан Недић сматра да су црвено-бели оштећени у Кнежевини при резултату 1:1, пошто након корнера у 43. минуту није досуђен пенал.

"То што није било намере не аболира судију. Био је чист казнени ударац. Нисмо навијачки оријентисани, него стручно и реално. Играч Звезде је био активан у игри, лопта је ишла ка њему да шутира на врата или дода. То је јасна и очигледна грешка", истакао је Недић.

Упоредио је ситуацију са поништеним голом Монака, када је Емболо такође случајно играо руком, али су судије у ВАР соби са разлогом реаговале.

"Постизање поготка руком у било ком случају мора да се поништи. Нико од нас то није видео, али ВАР соба је реаговала. Ради се о одрученој руци", објаснио је Недић.

Истакао је и да је главни арбитар Тобијас Штилер из Немачке исправно доделио жути картон Кереру, који је оборио Ендиаја и скривио казнени ударац у 26. минуту.

"Играч Црвене звезде је кренуо од гола. Да је кренуо ка голу, то би био црвени картон као врата и искључење. Утицало је и кретање на лопту, а не на противника, али сам чин играча Звезде који је са лоптом кренуо уназад пресудио је да арбитар додели жути картон. Само да је кренуо напред, то би био чист црвени картон", објаснио је Недић.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи