Милојевић: Ово је неки други ниво, повреде су нам додатно одмогле

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после меча са Монаком да је француска екипа била много боља, те да је заслужено победила.

Фудбалери Црвене звезде поражени су на гостовању од Монака резултатом 5:1 у мечу трећег кола прве фазе Лиге шампиона.

Тренер црвено-белих Владан Милојевић рекао је након меча у Кнежевини да је његова екипа играла добро на моменте, али да је Монако био бољи тим.

"Честитао бих Монаку на заслуженој победи. Поново смо у Лиги шампиона видели ту снагу, брзину и моћ и пробали смо да се одупремо. Доста добро смо у одређеним монетима спречавали њихове нападе. Циљ нам је био да угрозимо простор који остављају јер нападају са доста и играча и припретимо из транзиције", рекао је Милојевић.

Додао је да је повреда Дуартеа на почетку меча значајно утицала на партију његовог тима.

"Много нам је одмогла и повреда Бруна јер нам је сужен избор таквих играча који могу да играју у оваквом интензитету. У оваквим мечевима су нам потребни играчи који имају брзину и снагу и који могу да играју на малом простору. Делује да нам увек фали по две до три секунде по примљеној лопти. Ово је неки други ниво у односу на нашу лигу и то се данас показало", изјавио је тренер Звезде.

На крају је истакао да његова екипа не сме да прима јефтине голове.

"Они од првог минута играју јако интензивно по немачком систему и брзо вас убаце у бубањ, те је тешко одржати концентрацију. Ово је ниво на ком можемо да видимо где смо и шта смо. Свакако, не треба примати гол у продужетку првог дела, као и пети гол после лошег избацивања. Повреде су нам такође много одмогле и видећемо са колико играча ћемо завршити полусезону", закључио је Милојевић.

Звезда након три кола нема ниједан бод, а у наредној рунди ће дочекати Барселону.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи