Фудбалери Звезде: Није ово домаћа лига па да дозвољавамо себи индивидуалне грешке

Фудбалери Црвене звезде после пораза од Бенфике на "Маракани" у првом колу Лиге шампиона слажу се да је екипа одиграла лоше прво полувреме у којем је доста грешила, била неконцентрисана, али да је у другом показала доста бољу игру, сабила ривала у шеснаестерац и да влада жал што није изборен позитиван резултат.

Фудбалери Црвене звезде поражени су од Бенфике резултатом 2:1 у мечу првог кола, прве фазе Лиге шампиона.

"Утисак је лош због резултата. Мислим да смо ушли у меч лошије и иако смо се договарали да не респектујемо ривала превише, мислим да смо управо то и урадили. Мислим да смо могли да играмо са њима и то смо и показали у другом полувремену када смо имали иницијативу и стварали шансе, гол је стигао касно... Штета због навијача који су дошли у великом броју", изјавио је Раде Крунић, нови фудбалер црвено-белих.

Иванић: Лош улазак у меч, друго полувреме - друга прича

Један од најискуснијих у редовима Звезде Мирко Иванић рекао је да фудбалери нису били довољно агресивни.

"Мислим да свако ко је гледао утакмицу може да каже да је наш лош улазак у меч пресудио. Нисмо били довољно агресивни, нисмо добро стајали, није ово домаће првенство да можемо да дозволимо себи неке грешке. Они су јако брзо реаговали на наше грешке, казнили су то", закључио је Иванић.

"Друго полувреме је била потпуно друга прича. Мало смо се наместили у свлачионици, видели смо где грешимо, пружили смо по мени одлично полувреме, могли смо и раније да дамо тај гол. Остаје жал свима нама што нисмо извукли бољи резултат и дали све од себе", истакао је Мирко Иванић.

Урош Спајић: Није рани гол пресудио, много смо грешили у првом делу

Капитен црвено-белих истиче да су пресудне биле грешке екипе у првом полувремену.

"Не бих рекао да је само рани гол пресудио. Најгоре је кад завршиш утакмицу и знаш да си могао више. Нема неки посебан разлог, али смо много грешили у првом полувремену, причао сам са Кокчуом, они су знали да ћемо ми напасти, чекали су нашу грешку јер су јаки у транзицији", рекао је Спајић.

Додаје да је екипа заслужено у Лиги шампиона и да је то показала у другом полувремену, када је сабила Бенфику у шеснаестерац.

"Они нама нису бог зна шта створили, ово се не прашта, а када губиш 2:0 на овом нивоу је јако тешко вратити се. Показали смо да није случајност што смо ту у другом полувремену, сабити Бенфику у шеснаестерац није мала ствар, мислим да смо могли више, касније нисмо имали ни среће, а они су се одлично бранили. Остаје жал јер мислим да смо могли много више, закључио је Урош Спајић.

субота, 19. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи