Глазер: Много сам се ужелео пуних трибина, изузетно тренирамо

Голман Црвене звезде Омри Глазер каже да је у потпуности спреман да брани и да једва чека утакмицу против Бенфике. Истиче да су Португалци одличан тим, али да никоме није свеједно да игра пред пуним трибинама Стадиона "Рајко Митић".

Вратио се Омри Глазер на гол Црвене звезде и спремно дочекује утакмицу против Бенфике, која је на програму у четвртак од 18:45. Каже да је опоравак трајао дуго, али да је у потпуности спреман да брани.

"Радујем се што нас у четвртак очекује пуна Маракана. Много сам се ужелео пуних трибина, као и атмосфере коју праве наши навијачи. Бранио сам у суботу, али против Бенфике нас очекује спектакл. Верујем да ће трибине бити испуњене до последњег места, а очекивања су ми позитивна пред утакмицу. Нема сумње да је Бенфика одличан тим, али био сам у Звезди и прошле сезоне и знам како се противници осећају кад прођу кроз чувени тунел, а онда и чују хук трибина. Никоме није свеједно да игра у таквој атмосфери и то је наша највећа предност", истакао је Глазер за клупски сајт.

Репрезентативац Израела хвали рад екипе и каже да црвено-бели имају право да буду оптимистични.

"Изузетно тренирамо и потпуно смо спремни за утакмицу. Са нестрпљењем чекамо четвртак јер су утакмице Лиге шампиона, поготово на Маракани, нешто посебно. Борићемо се за наше навијаче, али и за наш клуб, све са циљем да добрим резултатом почнемо овосезонску Лигу шампиона. Противници нам нису лаки, али идемо утакмицу по утакмицу. Биће макар четири спектакла на Маракани, гостујемо такође сјајним тимовима и борићемо се да будемо међу 24 најбоље екипе у Европи. Изазовно је, али верујем у тим", закључио је голман Црвене звезде.

уторак, 17. септембар 2024.
16° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи