Читај ми!

Жунињо се враћа у Васко

Бразилски ветеран Жунињо потврдио је да преговара са Васко да Гамом. Коначна одлука о наставку каријере биће донета у наредним недељама. Тајна доброг извођења слободњака лежи у напорном тренингу.

Жунињо Пернамбукано је признао да је његова каријера у Катару врло близу краја и да се налази у преговорима око повратка у родни Бразил, тачније у Васко да Гаму.

Бивши репрезентативац Бразила коначну одлуку о будућности донеће у наредним недељама, додавши да је одувек намеравао да заврши професионалну каријеру у својој земљи.

"Тог дана када сам напустио Бразил, обећао сам да ћу се једном вратити у Васко. Знам да су тамо врата за мене отворена. Све ће се знати за неколико недеља", изјавио је Бразилац.

Жунињо је постигао 44 гола из слободних удараца у време док је наступао за Олимпик Лион, па је прокоментарисао и део игре по ком је постао познат широм света.

"Можда је то дар. Имам могућност да добро ударим лопту, али главна ствар је да сам доста тренирао. Вежба помаже. Мој успех заснива се на комбинацији рада, воље и добрих тренера. Током каријере доста важно ми је било вежбање извођења слободњака", рекао је на крају Пернамбукано.

Жунињо наступа за Ал Гарафу у претходне две сезоне, где је на 35 утакмица постигао 13 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи