Читај ми!

Реднап неће у Челси

Хари Реднап негирао је најаве медија да ће на лето преузети Челси, нагласивши да је задовољан у клубу. Тотенхем може да се бори за титулу, али потребно је довести још неколико врхунских фудбалера. Магична формула не постоји, добри играчи доносе резултате.

Менаџер Тотенхема Хари Реднап брзо је демантовао извештаје медија да ће на крају сезоне преузети екипу Челсија. У понедељак су се појавиле вести које су тврдиле да ће Реднап бити изненађујуће решење за које ће се одлучити управа клуба са Стамфорд бриџа.

Али Реднап, који је фаворит за преузимање репрезентације Енглеске, каже да га не интересује оно што се појављује у јавности.

"Не обраћам пажњу на то. Само се не обазирем на спекулације. Никада нисам разговарао ни са ким из Челсија. Нико ме није контактирао, нико није рекао да је Челси заинтересован за мене, нити било шта слично. Имам посао у Тотенхему. Волим свој посао и срећан сам овде", одговорио је Реднап.

Менаџер Тотенхема и даље верује да може клуб да претвори у кандидата за титулу. До те ситуације би се дошло са мало више улагања и рада око екипе.

"Стално говорим да клуб није далеко од борбе за титулу, само ако се настави овим ритмом. Не можете остати у месту. Морате се побољшавати. Бољи играчи чине бољи тим. Још један или два врхунска играча и мислим да можемо да се боримо за пехар. Сви ће се појачати на лето. И Арсенал и Ливерпул. Ливерпул ће бити опасан наредне сезоне. Неће успети да уђу у Лигу шампиона, али следеће сезоне хоће. Кени (Далглиш) је тамо и мислим да имају све услове за успех. Ако желите да будете у врху, морате имати врхунске играче. Нема магичне формуле, то је то", закључује Реднап.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи