Читај ми!

Бен Арфа могао да остане без ноге

Хатем Бен Арфа могао је због старта Најџела Де Јонга да остане без ноге. Холанђанин је у октобру сломио ногу младом Французу, па је санирање повреде захтевало две операције. Бен Арфа захвалан свима у Њукаслу и обећава да ће дати све како би помогао клубу да што више напредује.

Хатем Бен Арфа открио је да је мало недостајало да остане без ноге после старта Најџела Де Јонга и да је морао да буде подвргнут хитној другој операцији. Француз је претрпео дивљачки старт "холандског месара" на утакмици Манчестер сити-Њукасл, која се одиграла почетком октобра.

Бен Арфа имао је операцију, али неколико недеља касније развила се инфекција, која је захтевала још једну хируршку интервенцију како би се избегло ампутирање ноге.

"Морао сам да идем и на другу операцију. Инфекција је била велика и представљала је велику опсност. Речено ми је да би могло да се деси да нога буде одсечена ако се све не заврши на време", рекао је бивши играч Олимпик Лиона.

Француз је у тренутку повреде играо за Њукасл као позајмљени фудбалер из Марсеља, али је у међувремену потписао трајни уговор са "свракама". Очекује се да ће се вратити лаким тренинзима током недеље, иако је постојала могућност да због повреде заврши играчку каријеру.

"Потресла ме је ситуација и почео сам да мислим да никада више нећу професионално играти фудбал. То ме је окренуло пријатељима и почео сам да размишљам као обичан човек. Помало сам путовао и пауза ми је доста помогла. Надам се да ће у будућности све бити у реду. Њукасл је показао огромно поштовање према мени и желим то да им узвратим. Даћу све од себе за овај клуб јер су ми веровали, а то је за људско биће најбитнија ствар", закључује 24-годишњи Бен Арфа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи