Читај ми!

Украдене карте за полуфинале ФА Купа

Трибине стадиона "Вембли" у Лондону биће крцате када се 16. априла у полуфиналу ФА Купа "сударе" градски ривали из Манчестера, Јунајтед и Сити. Ипак, 900 навијача "грађана" неће моћи да подржи свој тим, јер су њихове карте у петак украдене из поштанског комбија.

Око 900 навијача Манчестер ситија ће највероватније пропустити меч полуфинала ФА Купа против градског ривала Јунајтеда, јер су карте намењене "грађанима" украдене из поштанског комбија.

Ова несвакидашња пљачка догодила се у петак, а Фудбалски савез Енглеске размишља како да реши ову ситуацију.

Велики проблем је што би украдене карте за места која се налазе на делу трибина Ситијевих симпатизера, могле да заврше код тапкароша, где би биле доступне и навијачима Манчестер јунајтеда, што би значило и велики безбедносни ризик.

Савез је због тога у дилеми да ли да 900 оштећених навијача премести на друге делове трибина, или једноставно, да места за која су украдене улазнице, остави празна.

Манчестер сити је добио 33.000 улазница, и сигурно је да ће све бити распродате, али је управа клуба апеловала на навијаче да не купују украдене карте које би ускоро могле да се нађу на црном тржишту.

"Сви навијачи који су погођени овом крађом биће контактирани у наредних неколико дана. Навијачима најозбиљније саветујемо да не купују карте код неовлашћених продаваца. Само карте купљене директно од клуба важиће за меч", наводи се у саопштењу Манчестер ситија.

Утакмица полуфинала ФА Купа игра се 16. априла на Вемблију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи