Читај ми!

Идентификован нападач на Тејга и Адију

Министарство унтурашњих послова саопштило је данас да је М.Б. (27) из Београда кажњен новчано због напада на фудбалере Партизана Принса Тејга и Доминика Адија, држављане Гане, и да је тај напад био последица неспоразума у комуникацији.

Напад на фудбалере Партизана, јуче у Београду, "није извршен на расној основи или клупској припадности већ је последица неспоразума у комуникацији", каже се у саопштењу.

Београдска полиција индентификовала нападача и уз консултацију са надлежним Тужилаштвом и Прекршајним судом у Београду, против М.Б. је поднет захтев за покретање прекршајног поступка.

М.Б је предат дежурном судији Прекршајног суда, који му је данас изрекао новчану казну, наведено је у саопштењу.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи