Читај ми!

Кеирош селектор Ирана

Некадашњи селектор фудбалске репрезентације Португала Карлос Кеирош именован је за шефа стручног штаба државног тима Ирана.

Према наводима Иранске новинске агенције Кеирош је са челницима фудбалског савеза те земље потписао уговор на три године, што значи да се од његових изабраника очекује пласман на Светско првенство 2014. у Бразилу.

Иранска новинска агенција такође преноси да у уговору који није доступан широј јавности стоји да ће Кеирош бити задужен и за надгледање рада репрезентације Ирана до 23 године.

Искусни 58-годишњи стручњак у досадашњој каријери радио је као тренер мадридиског Реала, а у два наврата био је помоћник Алексу Фергусону на клупи Манчестер јунајтеда.

Он ће на клупи Ирана, која је упражњена од јануара, након неуспеха на Азијском купу у Катару, наследити Афшина Котбија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи