Читај ми!

Ђукић дебитовао победом

Фудбалери Еркулеса победили су Реал Сосиједад са 3:1 и остварили важну победу у борби за опстанак. На клупи Еркулеса дебитовао је бивши тренер Партизана и селектор репрезентације Србије Мирослав Ђукић.

Двоструки стрелац у екипи Еркулеса био је Ројстон Дренте, гол је постигао и Хавијер Портиљо, док је једини стрелац у домаћем тиму био Дијего Ирфан.

То је била прва победа Еркулеса на гостујућем терену још од другог кола и први гол на страни од 24. октобра. Еркулес је и даље у зони испадања - на 18. месту са 29 бодова и има бод мање од Сарагосе која је 17.

Фудбалери Левантеа победили су на свом терену Малагу са 3:1, у утакмици 30. кола шпанског првенства и остварили седму победу у последњих 10 утакмица. Двоструки стрелац за 11. првенствену победу Левантеа био је Кристијан Стуани, а гол за домаће постигао је и Рубен Суарес. Једини погодак за Малагу која је у зони испадања, постигао је Себастијан Фернандес.

Леванте се тако попео на девето место на табели са 38 бодова, а Малага је пала на претпоследње 19. место и има 29 бодова.

Депортиво је у Ла Коруњи после преокрета победио Мајорку са 2:1, док је Расинг Сантандер на гостовању са 2:1 био бољи од Еспањола.

Вечерас играју још Севиља - Сарагоса и Осасуна - Атлетико Мадрид.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи