Читај ми!

Руни пред суспензијом?

Јунак победе над Манчестер јунајтеда над Вест Хемом, Веј Руни, као награду за хет трик на мечу највероватније ће зарадити суспензију. Фудбалски савез Евглески најавио казну за Рунија, који је после трећег поготка од среће псовао у камеру.

Таман када је хет триком против Вест хема Вејн Руни најавио повратак у стару форму, нападача Манечстер јунајтеда чекају нови проблеми.

Директор Енглеског фудбалског савеза Тревор Брукинг рекао јес да ће се у понедељак разматрати казна за Рунија због псовања пред камерама.

Руни је на мечу постигао три гола, а последњи у низу је прославио тако што је пришао камери и псовао. Он се одмах после утакмице извинио због инцидента.

"Рунијев поступак ће истражити надлежни органи. У понедељак ће бити донета одлука о казни. Изненађујуће је да неко након три дата гола тако реагује. То је нешто чиме ћемо се позабавити", рекао је Брукинг.

На мечу пуном преокрета, Манчестер јунајтед је успео да стигне предност противника од два гола и да на крају тријумфује са 4:2. За тријумф "ђавола" најзаслужнији је био Руни, који је довео свој клуб до седам бодова предности у односу на другопласирани Арсенал.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи