Читај ми!

Кавани за славље у Напуљу

Утакмица за памћење одиграна је у Напуљу, где је домаћин, после низа преокрета, савладао Лацио са 4:3. Римљани два пута имали предност, Наполитанци захваљујући маестралном Каванију стизали, а два минута пред крај и престигли противника. Јунак меча Кавани са три поготка.

Град под Везувом прокључао је када је Наполи, после низа преокрета, победио Лацио са 4:3 и избио на друго место на табели.

После 57. минута игре чинило се да ће римски клуб угасити све наде Наполитанаца који јуре шампионску титулу. Головима Маурија у 29. и Дијаза у 57. минуту, Лацио је имао сигурних 2:0 предности.

Онда на сцену ступају Наполитанци. Прво Досене у 60. минуту смањује предност Римљана, да би само два минута касније, Каванијев погодак довео до ерупције одушевљена на трибинама стадиона "Сан Паоло".

Славље домаћих је трајало само неколико минута, јер је у 68. минуту аутоголом Аронике Лацио поново дошао у вођство.

Онда ствар у своје ноге поново преузима маестрални Кавани, који у 82. минуту из пенала прво изједначује резултат, да би два минута пред крај меча, трећим поготком донео победу свом тиму.

Још од времена Марадоне Наполи није био ближи освајању Калча, а уколико им ове сезоне то пође за руком, уз легендарног Аргентинца, нова икона града могао би да постане и магични Уругвајац Едисон Кавани.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи