Балотелију разлупали кола

Таблоидима у Британији није досадно када се на Острву налази Марио Балотели. Како преносе медији у тој земљи, фудбалеру Манчестер ситија непознати нападачи разбили "масерати" вредан 90.000 евра. Популарни Супер Марио напад није пријавио полицији.

Марио Балотели нема мира ни на Острву. После низа глупости које је правио у Италији, и наставио у Енглеској, фудбалер Манчестер ситија некоме је очигледно "стао на жуљ".

Како пише британски таблоид Сан (The Sun), популарном Супер Марију неко је разбио "масерати" вредан 90.000 евра.

Иако то и није неки финансијски удар за тамнопутог Италијана, чија недељна плата износи око 115.000 евра, јасно је да је својим понашањем несташни Балотели стекао опасне непријатеље у Маначестеру.

Британски таблоид наводи да овај случај Балотели није хтео да пријави полицији, а да је његов пријатељ, у тајности, одвезао аутомобил на поправку у Виган, да се не би о овоме причало у медијима.

Извор близак запосленима у радионици која је поправљала ауто рекао је да је аутомобил на поправку довежен у среду.

"Један од Мариових пријатеља у среду је довезао "масерати" у радионицу. Мислим да је тражио да се о овоме ћути. Марио се очигледно замерио некоме у Манчестеру, и овај му је после попупао аутомобил. Један од запослених у радионици рекао је да је Маесерати изударан по боковима, велика улубљења има на левој страни и крову, док су мања оштећења на предњој и задњој страни", невео је неименовани извор.

Сан такође наводи да је добио опречне информације од радника који су запослени у радионици. Један је потврдио да су поправљали Балотелијев "масерати", док је други то одлучно демантовао.

Осим што је правио низ глупости од када је стигао у Сити, Балотели је за кратко време стекао велики број непријатеља у Манчестеру. Последњи са киме се млади Италијан покачио је пријатељ проституске Џејми Томпсон, која се "прославила" по афери са Вејном Рунијем.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи