"Орлићи" прегазили Бугарску

Егзибиција младих репрезентативаца против Бугарске у Инђији. Два гола Дарка Лазовића, по један Стефана Шћеповића и Саше Марковића. Цветанов стрелац за Бугарску. Србија - Бугарска 4:1.

Изабраници Александра Јанковића прегазили су Бугарску са 4:1 после одличне и ефикасне игре, у којој су Бугари само на почетку сусрета представљали озбиљног противника.

Серију голова отворио је Дарко Лазовић већ у четвртом минуту, пошто је сјајним ударцем са ивице казненог простора погодио горни леви угао бугарског гола.

Свега седам минута касније, Бугари су изједначили после контранапада који је Цветанов смирено реализовао.

Предност на страну Србије вратио је Лазовић, после велике грешке одбране Бугарске, коју је вешто искористио Филип Ђуричић, који је одузео лопту и пронашао усамљеног Лазовића.

На 3:1 повисио је Шћеповић, који је одличним ударцем главом у гол претворио сјајан центаршут Лазовића.

И на крају, коначан резултат поставио је Саша Марковић који је преварио двојицу бугарских играча и одличним ударцем савладао голмана Бугарске.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи