Дел Нери не да клупу

Тренер италијанског фудбалског прволигаша Јувентуса, Луиђи Дел Нери, изјавио је да не жели да напусти "кормило" трофејног клуба и поред серије лоших резултата.

"Нема шансе да напустим клуб чак и уколико изгубимо на гостовању у Ћезени", истакао је Дел Нери чији су изабраници десет кола пре краја Серије А седми на табели са чак десет бодова мање од места које води у квалификације за Лигу шампиона следеће сезоне.

Искусни тренер је навео да је јуче разговарао са председником Јувентуса Андреом Ањелијем и додао да има "велико поштовање према клубу".

"Надам се да и челници Јувентуса имају исти однос према мени. Играчи морају да промене приступ обавезама", поручио је Дел Нери, који се нада да борба "старе даме" за четврту позицију на табели још није изгубљена с обзиром да јој у финишу првенства предстоје окршаји са директним конкурентима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи