Јевтић и Евандро за победу

Фудбалери Црвене звезде победили су Јагодину на гостовању 2:0 у првом мечу 18. кола Суперлиге. Голове за црвено-беле постигли су Јевтић и Евандро. Калуђеровић промашио пенал.

Изабраници Роберта Просинечког од почетка утакмице диктирали су темпо игре, а победа је могла да буде убедљивија да су искористили бројне шансе пред голом домаћег тима. Голове за црвено-беле постигли су Александар Јевтић у 14. и Евандро у 45 минуту.

Андрија Калуђеровић није реализовао пенал у 22. минуту. Његов ударац са беле тачке зауставио је голман Јагодине Марко Шимић. Једанаестерцу је претходио вербални дуел Калуђеровића и Кадуа, око тога ко ће извести најстрожу казну.

Бразилац иначе шутира пенале за Звезду. То је тражио тренер Просинечки, али је Калуђеровић поступио другачије. Судија Срђан Каурин, једанаестерац је досудио после прекршаја Александра Васиљевића над Стеваном Рељићем.

Због последица тог дуела Рељић је морао да напусти игру, а уместо њега на терен је изашао Павле Нинков. У другом полувремену, најбољу шансу за Звезду пропустио је Марко Вешовић када је два минута пре краја утакмице промашио гол са три метра, док је на супротној страни Владимир Ђилас имао неколико шанси за гол.

Црвена звезда се овом победом примакла водећем Партизану, док је Јагодина остала на десетом месту Супер лиге.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи