Адебајор неће "кући"

Фудбалер Манчестер ситија на позајмици у Реал Мадриду Емануел Адебајор изјавио је да ће учинити све како би и следеће сезоне играо у шпанском клубу.

"Атмосфера у свлачионици је одлична, сви играчи су добри, а ја покушавам да им узвратим добрим радом на тренинзима, дајем све од себе. Урадићу све што могу да останем у Реалу", рекао је Адебајор.

Интернационалац Тога рекао је да жели да осваја трофеје са Реалом и додао да неће бити лако "краљевском" клубу да елиминише Лион следеће недеље у реванш утакмици осмине финала Лиге шампиона. 

"Желим да освајам трофеје. Првенство још није завршено, а у финалу Купа (против Барселоне) је све могуће. Лион је опасан, без обзира на то да ли Лисандро игра. Бићемо спремни за борбу", рекао је Адебајор.

У првој утакмици у Лиону било је 1:1, а реванш је на програму следеће среде од 20.45 на "Сантјаго Бернабеу".

"Желим да освојим Лигу шампиона, а лични успех ме не занима", додао је он.

Адебајор је у јануару из Манчестер ситија на позајмицу прешао у Реал Мадрид, а према договору клубова, на крају сезоне мора да се врати у енглески клуб.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи