Рад преко Лучана за Европу

Фудбалери Рада сутра гостују у Лучанима код екипе Слободе Севојна, а евентуалном победом београдски тим направио би велики корак ка месту које следеће сезоне води у европска такмичења.

"Очекује нас изузетно тезак меч, јер оба тима имају изузетне амбиције у првенству. Желимо да покажемо да овај тим има карактер и нећемо одустати од идеје да у сваком дуелу идемо на победу", рекао је тренер Рада Марко Николић на конференцији за новинаре.

Николић је додао да се играч средине терена Бранислав Јовановић опоравио од повреде, док су наступи Марка Ранђеловића и Филипа Малбашића под знаком питања.

"Добро смо почели првенство са две победе. Желимо да и против директног конкурента за Лигу Европе забележимо победу и да још учврстимо своју кандидатуру за излазак у Европу", казао је фудбалер Рада Милан Митровић.

Екипа са Бањице заузима четврто место на табели са четири бода мање од трећепласиране Војводине. Слобода Севојно за Радом заостаје 10 бодова.

Утакмица Слобода Севојно-Рад игра се сутра од 14.30 на стадиону у Лучанима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи