Анжи хоће и Гатуза

До пре месец дана ретко ко је чуо за Анжи из Махачкале, а сада овај руски клуб, најављеним трансферима, све чешће заузима насловне стране спортске штампе. После доласка Роберта Кароса, Анжи спреман да за 10 милиона евра доведе првотимца Милана, Ђенара Гатуза.

Махачкала би ове године могла да постане фудбалска мека за играче. Управа Анжија, клуба из престонице руске покрајине Дагестан, не жали новац за довођење фудбалера.

После доласка Роберта Карлоса, и астрономске понуде за једног од најбољих младих играча Бразила, Жусилеа да Силву, нова мета руског клуба је првотимац Милана Ђенаро Гатузо.

Како наводе италијански медији, Анжи је за трансфер фудбалера средине Милана издвојио 10 милиона евра.

Руски медији су прошле недеље објавили да ће Анжи покушати да ангажује нападача Роналда, који је недавно саопштио да прекида играчку каријеру због здравствених проблема.

Екипа Анжија је прошле године завршила првенство Русије на 11. месту табеле.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи