Коларов: Желим да будем бољи од Видића

Српски репрезентативац и фудбалер Манчестер ситија Александар Коларов истиче како има јасан циљ, а то је да буде најбољи Србин у Премијер лиги, испред, пре свега, Немање Видића.

Дефанзивац Манчестер ситија Александар Коларов открио је да му је циљ да буде најбољи Србин у Премијер лиги и да ће дати све од себе да претекне свог доброг пријатеља Немању Видића.

"На терену смо непријатељи. Међутим, ван терена смо веома добри другари. Живимо на десетак минута један од другог, а познајем га и пре него што је стигао у Манчестер. Знамо се десет година и увек смо одржавали контакт", рекао је Коларов.

Он је рекао да српски премијерлигаши често у шали причају о свом статусу у најјачој лиги Европе, и да се према целој ствари односе као према "интерном такмичењу".

"Надам се да ћу једног дана бити најбољи Србин у Премијер лиги. Тренутно су ту Видић и Бане Ивановић у Челсију. Када смо у репрезентацији стално се шалимо око тих ствари", рекао је Коларов.

Члан "орлова" је поновио да највише воли да игра левог бека, али да је спреман да одговори на сваки захтев Роберта Манћинија, који га користи као лево крило.

"Мењао бих и голмана Џоа Харта ако је потребно", истакао је Коларов.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи