Џеко пронашао ритам

Босански интернационалац почиње да оправдава 27 милиона евра, које је Манчестер сити платио Волфсбургу за његов трансфер. "Босански дијамант" највљује серију голова и још боље партије у дресу "грађана".

Един Џеко постигао је два гола у првих 12 минута утакмице против Ариса, у Лиги Европе. Центарфор Манчестер ситија прошао је перод привикавања на стил игре у Енглеској, па се нада да ће на свој "рачун" додати још доста голова, који ће помоћи амбициозном клубу да оствари циљеве.

"Веома сам срећан јер сам постигао два гола у једној утакмици, што је први пут од како сам стигао овде. То нам је донело следећу рунду. Имао сам још прилика које нисам искористио, што значи да морам и даље да се трудим како би унапредио своју игру. Знам да могу много још боље", изјавио је Џеко.

Менаџер Роберто Манћини извео је офанзивну поставу у којој су поред Босанца играли и Карлос Тевез, Марио Балотели и Давид Силва. Италијан је рекао да тим, и поред искуства, неће у сваком мечу играти у овом саставу.

"Мислим да смо добро одиграли прво полувреме. Проблем настаје када немамо посед лопте. Ако не затворимо сваку акцију, играмо доста тешко", сматра Манћини.

Манчестер сити ће се у осмини финала састати са Динамом из Кијева, а први меч је на програму 10. марта, у Украјини.

"Они су много искусни. Динамо стално игра у Лиги шампиона и ми знамо да ће то бити тешка утакмица, јер су они одличан тим. Многи кажу да смо фаворити, али нема потребе гледати толико унапред пошто је и даље у игри доста квалитетних клубова", закључује Манћини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 29. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи