Промашено много шанси

Тренер фубалера Партизана Александар Стојановић рекао је вечерас да су његови играчи промашили превелики број прилика да би освојили сва три бода против Спартака.

Фудбалери Партизана одиграли су вечерас у Београду нерешено са Спартаком у шестом колу Супер лиге. Црно-бели су задржали прво место на табели, са 16 бодова, три више од Црвене звезде, која у недељу игра против Чукаричког.

"Била је ово врло тешка утакмица. Промашили смо доста шанси, а кад их промашите толико не можете ни да очекујете да победите. Играли смо на моменте добро, али смо на моменте били нервозни. Жао ми је што нисмо дошли до заслужене победе", рекао је Стојановић на конференцији за новинаре.

Објашњавајући због чега су његови фудбалери вечерас били нервозни, он је рекао да је то "природна ствар, поготово ако нападате и стварате шансе".

"Нама је фалило концентрације и среће и од тога је почињала нервоза", казао је Стојановић, додајући да не мисли да су играчи мислима окренути ка мечу са Арсеналом у Лиги шампиона који се игра следеће недеље у Београду.

На питање колико овај резултат може да поремети екипу пред меч са екипом из Лондона, Стојановић је рекао: "Сваки лош резултат, а ово јесте лош резултат, може да поремети екипу". "Не видим разлог да будем потпуно разочаран вечерашњом утакмицом. Жао ми је изгубљених бодова, али би био више разочаран да нисмо створили седам стопостотних шанси", рекао је тренер црно-белих.

Тренер Спартака Драган Мирановић казао је да његова екипа награђена бодом јер није дошла у Београд да игра "бункер".

"Честитао бих колеги Стојановићу и екипи Партизана јер су створили игру која плени, у којој стално нападају и тешко је бранити се од тога. Ми нисмо хтели да се бранимо, желели смо да се надигравамо и резултат показује да имамо шансе да будемо поново у врху табеле", рекао је Мариновић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи