Ливерпулу не цветају руже

Екипа Ливерпула мора што пре да заборави на шокантан пораз у Лига купу од четвртолигаша Нортемптона и да се окрене борби за што бољи пласман у првенству Енглеске, оценио је тренер Рој Хоџсон.

"У досадашњој каријери имао сам доста разочарења, али то је и нормално када се 35 година бавите овим послом", казао је Хоџсон новинарима у Ливерпулу.

Тој екипи ни у шампионату "не цветају руже", пошто после пет утакмица заузима тек 16. место на табели, са само једном победом.

"Морамо да прихватимо сваку критику, јер је неприхватљиво да на свом терену изгубимо утакмици Лига купа против екипе која се такмичи у неколико рангова испод вас. Пораз на пенале против Нортхемптона нас је баш уздрмао", истакао је тренер Ливерпула.

Ипак, Хоџсон је признао да је очекивао потешкоће на почетку сезоне.

"Имали смо неколико добрих, али и пар лоших тренутака. Верујем да ћемо преживети тешке тренутке и на крају остварити добре резултате", рекао је искусни стручњак.

Тренер Ливерпула оценио је да, упркос потешкоћама, екипа може да се бори за освајање једног од прва четири места које воде у европску  Лигу шампиона.

"Чини ми се да је то сасвим реалан циљ за мој тим. Нисмо почели баш најбоље, али имамо још 33 првенствене утакмице и велики број бодова је у игри", закључио је Хоџсон.

Фудбалери Ливерпула сутра у шестом колу првенства Енглеске дочекују Сандерленд.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи