Мурињо завео ред

Батина је можда изашла из раја, али преплаћене звезде мадридског Реала морале су да сачекају долазак Муриња из Интера да би коначно заиграле како треба. Управа краљевског клуба хвали строгу дисциплину коју је Португалац завео у екипи.

Изгледа да је преплаћеним звездама мадридског Реала био потребан тренер попут Муриња да их коначно доведе у ред. Тамо где су претходници оманули Португалац је без проблема успео, у "краљевском клубу" коначно се зна ко шта ради.

Шпанска Марка пренела је изјаву неименованог члана управе "галактикоса" који је рекао да су су у клубу коначно задовољни дисциплином у екипи, и хвале Муриња што је успео да заведе строг ред када су у питању тренинзи.

Исти извор је навео да је управо дисциплина недостајала овом тиму да раније покаже сав свој квалитет, и да је управо то и био главни разлог довођења "Посебног" у екипу.

Последњи пут свој ауторитет међу преплаћеним звездама Реала Мурињо је демонстрирао када је одбио да изађе у сусрет жељама играча да им промени термин јутарњег тренинга.

Иначе прва ствар коју је урадио када је дошао у клуб, објавио је такозвани "Мурињов законик", у којој се налазе правила о понашању играча на тренинзима и утакмицама.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи