Виљареал у врху

У преосталим утакмицама 4. кола фудбалског првенства Шпаније Севиља је на домаћем терену освојила само бод против Расинга (1:1), Малага је као гост тријумфовала над Хетафеом (2:0), док је Виљареал минималном победом притив Депортива преузео треће место на табели Примере.

Фаворизовани Андалужани повели су већ у 13. минуту преко Негреда голом из пенала, али су гости из Сантандера изједначили поготком Пиниљоса у 54, а потом дефанзивном игром сачували драгоцени бод.

Малага је неочекивано лако забележила пун погодак против Хетафеа, док је Нилмар голом у 34. минуту донео Виљареалу сва три бода у сусрету са Депортивом, који су "жуте" одвели у врх табеле.

Данашњи резултати:

Хетафе - Малага 0:2

Виљареал - Депортиво Ла Коруња 1:0

Севиља - Расинг Сантандер 1:1

Одиграно јуче: Барселона - Спортинг Хихон 1:0, Сарагоса - Еркулес 0:0, Алмерија - Леванте 0:1, Валенсија - Атлетико Мадрид 1:1.

Одиграно у уторак: Атлетик Билбао - Мајорка 3:0, Осасуна - Сосиједад 3:1, Реал Мадрид - Еспањол 3:0.

Табела:

Реал Мадрид 10 бодова

Валенсија 10

Виљареал 9

Барселона 9

Севиља 8

Атлетико Мадрид 7

Атлетик Билбао 7

Малага 6, итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи