Ћави играо повређен

Везни фудбалер актуелног шампиона Шпаније Барселоне Ћави одиграо је првенствену утакмицу против Виљареала повређен и на тај начин ризиковао да изостане са шампионата света у Јужној Африци, саопштио је лекарски тим Каталонаца.

Ћави је у победи над Виљареалом (4:1) остао не терену упркос три центиметра дугој посекотини на листу.

Он је након завршетка утакмице изјавио да није желео да напусти саиграче у веома битном мечу после којег Барселона три кола пре краја, уз сусрет више, има четири бода предности у односу на мадридски Реал.

Репрезентативац Шпаније и један од најзаслужнијих за титулу првака Европе, освојену пре две године на шампионату у Аустрији и Швајцарској, очекује да ће бити потпуно спреман за Мондијал у Јужној Африци од 11. јуна до 11. јула.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи