Челси у походу на Ливерпул

Директан пренос дербија 37. кола енглеске Премијер лиге између Ливерпула и Челсија преноси се на нашем Првом програму од 14 часова и 25 минута.

Челси је водећи тим Премијер лиге са 80 бодова, односно бодом више у односу на другопласирани Манчестер јунајтед.

Са друге стране, Ливерпул се налази тек на седмом месту премијарлигашке табеле. До краја овогодишњег првенства остало је још једно коло, а до самог краја водиће се велика борба за титулу између Челсија и Манчестер јунајтеда. Можда ће управо овај меч бити одлучујући за титулу шампиона, јер је Челсију неопходна победа како би остао на самом врху.

У тим Челсија, након суспензије, враћа се Џон Тери, док ће тренер Ливерпула Рафаел Бенитез моћи да рачуна и на Максија Родригеза, али и на опорављеног нападача Дирка Кајта.

Јунајтед гостује Сандерленду и на том мечу победа ,, Ђавола '', према светским медијима, не доводи се у питање, мећутим, ипак је ово Премијер лига - свакако најквалитетнија и најнеизвеснија европска лига, тако да ни победа Сандерленда не би била превелико изненађење.

У преосталим мечевима 37. кола Премијер лиге састају се дакле:

Ливерпул - Челси (14.25 часова РТС1)
Фулам - Вест Хем (15.00 часова)
Сандерленд - Манчестер јунајтед (16.00 часова)

У већ одиграним утакмицама 37. кола Премијер лиге постигнути су следећи резултати:

Бирмингем - Барнли 2:1
Стоук сити - Евертон 0:0
Портсмут - Вулверхемптон 3:1
Манчестер сити - Астон Вилла 3:1
Тотенхем - Болтон 1:0

У понедељак играју:
Виган - Хал сити

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи