Зидан неспреман

Некадашњи фудбалски репрезентативац Француске Зинедин Зидан изјавио је да још није спреман да преузме место тренера мадридског Реала у коме је играо пет година, преноси "Марка".

Зидан, који је 2002. године са Реалом освојио титулу првака Европе, истакао је да је пред њим "период учења" и додао да још није одлучио коју функцију у фудбалу жели да обавља.

"У сваком тренутку желим да помогнем Реалу у оквиру својих могућности", рекао је Зидан и оценио да је за веома скупи пројекат председника Мадриђана Флорентина Переза, који у првој сезони није донео резултат у Лиги шампиона и шпанском Купу краља, "потребно време".

Некада најбољи фудбалер на свету, који тренутно обавља функцију амбасадора Реала, сматра да ће се у скоријој будућности наћи на много значајнијем месту у систему "краљевског клуба".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи