Сечемо грану на којој седимо

Поводом све учесталијих вербалних сукоба у штампи и медијима, председник Заједнице фудбалских клубова Суперлиге Србије Бранимир Бабарогић рекао је да клубови таквим понашањем практично секу грану на којој седе.

"На последњем Управном одбору Заједнице Супер лиге договорили смо се да не коментаришемо ни суђење, ни неке друге одлуке и дешавања по туђим клубовима. Видимо да то ескалира изјавама појединих фудбалских функционера, што иде директно на штету нашем фудбалу", рекао је Бабарогић.

Он је подсетио да такво понашање неких челних људи у нашем фудбалу као директну последицу има стварање лоше слике о нашем фудбалу у свету.

"То ће се свакако одразити и у другим сегментима фудбалске игре, пре свега у пословној политици, али и приликом трансфера играча", рекао је Бабарогић..

Он је изразио наду да ће се такве ситуације убудуће избегавати и да ће најзад у нашем клупском фудбалу завладати веће уважавање.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи