Зола не напушта Вест Хем

Тренер Вест Хема Ђанфранко Зола рекао је да ће остати шесф стручног штаба тог фудбалског клуба и поред шест узастопних пораза у Премијер лиги.

Вест Хем је у суботу изгубио од Стоука са 1:0 и угрозио останак у Премијер лиги. "Чекићари" се налазе на 17. месту са 27 бодова, колико има и Хал сити на 18. месту у зони испадања.

"Одлучан сам у намери да останем у клубу. Пораз против Стоука је свима тешко пао, али знам да можемо све да преокренемо и испунимо наше циљеве", рекао је Зола.

Управа клуба је критиковала фудбалере због лоше игре, али власници Дејвид Саливен и Дејвид Голд ипак подржали Золу.

"Захвалан сам им на подршци. Концентрисан сам на предстојеће утакмице и опстанак у Премијер лиги. Даћу све од себе да то остваримо. Мораћемо да радимо најбоље до сада и знам да можемо да постигнемо добре резултате. Против Стоука смо одиграли боље, али морамо још да се поправимо ", рекао је он.

Управа Вест Хема саопштила је да је фудбалерима дозвољен тродневни одмор.

"Господин Зола је отишао на Сардинију. Играчи су добили три слободна дана да се спреме за утакмицу са Евертоном и обавезама се враћају у среду", рекао је сувласник Вест Хема Дејвид Саливен и поновио да управа није размишљала о отпуштању тренера.

"Управни одбор ће бити веома изненађен ако Зола ове недеље не буде водио екипу", додао је он.

До краја шампионата остало је шест кола.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи