И селектор Јапана одабрао домаће

Селектор фудбалске репрезентације Јапан Такеши Окада одредио је списак играча за пријатељску утакмицу са Србијом, на којем нема најбољег играча из домаће лиге за прошлу годину Мицуа Огасаваре.

Огасавара је прошле године проглашен за најбољег играча домаће "Џеј" лиге и у јануару је био на списку репрезентативаца, али ипак неће играти 7. априла против Србије.

"Одабрао сам играче који до сада нису добијали много шанси да играју за национални тим. Али, то не значи да фудбалери који нису на списку неће ићи на Светско првенство у Јужну Африку", рекао је Окада.

Јапан ће на Мундијалу играти у Групи Е заједно са Холандијом, Данском и Камеруном.

На списку играча који ће играти против селекције Србије налазе се играчи домаћег првенства, голмани: Сеиго Наразаки (Нагоја), Еиџи Кавашима (Кавасаки).

Одбрамбени играчи: Јуџи Наказава (Јокохама), Јуићи Комано (Јубило Ивата), Јауки Коно (Токио), Јузо Курихара (Јокохама), Јухе Токунага (Токио), Јуто Нагамото (Токио), Ацуто Учида (Кашима).

Играчи средине терена: Шунсуке Накамура (Јокохама), Јунићи Инамото (Кавасаки), Јашухито Ендо (Гамба), Наохиро Ишикава (Токио), Јуки Абе (Урава), Коџи Јамасе (Јокохама).

Нападачи: Кеиџи Тамада (Нагоја), Кишо Јано (Нигата), Шинџи Оказаки (Шимицу), Шинзо Короки (Кашима), Кенсуке Нагаи (Фукуока).

Утакмица између Јапана и Србије игра се у среду 7. априла од 12.20 у Осаки.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи