Ударање у Сарајеву

Полиција Кантона Сарајево ухапсила је младића који је на фудбалској утакмици између домаћег Жељезничара и Славије из Источног Сарајева ушао на терен и ударио голмана гостујућег тима.

Директор ФК Славија Милорад Кошарац изјавио је да је лекарским прегледом установљено да је голман Ратко Дујковић ударен неким предметом који је био у шаци нападача, преносе босански медији.

"Дујковић је синоћ имао симптоме потреса мозга, мучнину и повраћање", прецизирао је Кошарац додавши да ће против нападача бити подигнута кривична пријава.

Директор Славије критиковао је пропусте организатора утакмице.

"Публика је испољила доста национализма, у више наврата скандирала је 'убиј, убиј, четнике', при чему није упућен позив официјелног спикера да престане таквим понашање, а на трибинама је било и доста ратних застава Армије БиХ", рекао је Кошарац.

Он је негодовао и због тога што је полиција све навијаче Славије, "њих око 120 који су на утакмицу дошли организовано и најављено, десет минута пре краја утакмице одстранила с трибина, што је супротно прописима Уефе и Фудбалског савеза БиХ".

Кошарац је објаснио да се, према свим прописима, у инцидентним ситуацијама гостујући навијачи под пратњом полиције изводе тек након што се стадион испразни.

Челник Славије је најавио да ће тај клуб размотрити како ће се убудуће понашати према навијачима Жељезничара, за које су, како је подсетио, капије стадиона у Источном Сарајеву до сада увек биле широм отворене.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи