Стевановић: Заслужили смо срећу

Тренер фудбалера Партизана Горан Стевановић оценио је да је његова екипа против БСК-а играла лошије него на неким претходним утакмицама, али да је заслужено победила са 2:1.

"Ово је била тешка утакмица по тешком терену, који нам је задавао доста проблема. Наишли смо на организованог и чврстог противника.

Као и у среду против Војводине, и данас смо повели веома рано, али смо се касније повукли и, практично, позвали ривала у свој шеснаестерац", изјавио је Стевановић на конференцији за новинаре после меча.

Стевановић је објаснио да су играчи из "везног" реда морали боље да одиграју, али и да је екипи недостајао повређени капитен Младен Крстајић.

"У првом полувремену смо доминирали, али без идеје у завршници. Није било спринта и убацивања играча из везног реда. Сами себи смо направили проблем, али нам је фалио и Крстајић, који је 'газда' у одбрани", казао је он.

"Разговараћу са играчима о том психолошком проблему да, када постигнемо гол, повучемо се и дозволимо противнику да нас нападне. Данас смо имали среће, али смо је заслужили. Не може ни увек да се игра атрактивно и побеђује. Дошло је до малог пада, али сада имамо седам дана одмора до следеће године", закључио је Стевановић.

Тренер БСК-а из Борче Шефки Арифовски оценио је да је Партизан захваљујући искуству дошао до победе и да не би било незаслужено да је његов тим освојио бод.

"Утакмица је била занимљива, квалитетна и динамична. Не би било незаслужено ни да је било нерешено. Успели смо да се вратимо после примљеног гола, али је у завршници меча Партизан показао квалитет и искуство и дошао до победе", рекао је Арифовски.

Партизан је до победе дошао голом штопера Марка Јовановића у другом минуту судијске надокнаде времена и сада има бод више од другопласиране Црвене звезде, која сутра дочекује Војводину.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи