И у Бугарској приводе навијаче

Бугарска полиција привела је 10 особа повезаних са навијачким нередима на недељној првенственој утакмици између Локомотиве Мездра и софијског ЦСКА.

Приведени хулигани идентификовани су помоћу видео снимка и против њих ће бити спроведен дисциплински поступак.

Навијачи су изазвали нереде у Мездри, на северозападу Бугарске, када је око 100 присталица гостујућег ЦСКА упало на терен, а потом се сукобило са симпатизерима домаће Локомотиве. Судија је био принуђен да прекине утакмицу у 68. минуту при вођству домаћина са 1:0.

Због овог инцидента Бугарска фудбалска унија регистровала је утакмицу резултатом 4:0 за Локомотиву, а ЦСКА је још кажњен и новчано са 15.000 лева (10.246 долара).

Тим поводом председник ЦСКА Димитар Борисов је у среду запретио да ће трофејни софијски клуб иступити из лиге. ЦСКА Софија, који је освојио 31 титулу првака Бугарске, тренутно је другопласирани на табели државног првенства и заостаје четири бода иза водећег Литекса из Ловеча.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи