Победе Реала и Атлетика

У преосталим утакмицама 28. кола фудбалског првенства Шпаније Реал Мадрид је као гост савладао Хетафе са 4:2, док је Атлетико Мадрид на домаћем терену био бољи од Атлетик Билбаоа - 2:0.

Шпански "краљевски клуб" је поново преузео чело Примере са 71 бодом, колико има и другопласирана Барселона, док се његов градски ривал Атлетико примакао горњем делу табеле, па до краја сезоне може да се бори за пласман у европске купове.

У мадридском предграђу Реал је већ на полувремену имао убедљиву предност од 4:1 и Хетафе није имао никакве шансе да дође барем до бода. Двоструки стрелци били су Кристијано Роналдо у 13. и 37. минуту и Игуаин у 20. и 23, док су за домаћина голове постигли Парехо у 38. и Леон у 80. минуту.

На "Висенте Калдерону" победу домаћину су обезбедили Форлан у 54. и Агуеро у 86. минуту.

Резултати:
Хетафе - Реал Мадрид 2:4
Атлетико Мадрид - Атлетик Билбао 2:0

Одиграно јуче: Тенерифе - Виљареал 2:2, Барселона - Осасуна 2:0, Расинг Сантандер - Мајорка 0:0, Ваљадолид - Еспањол 0:0, Алмерија - Сарагоса 1:0, Валенсија - Малага 1:0.

Одиграно у уторак: Севиља - Херес 1:1, Спортинг Хихон - Депортиво Ла Коруња 2:1.

Табела:
Реал Мадрид 71 бод
Барселона 71
Валенсија 53
Мајорка 47
Севиља 45
Атлетик Билбао 42
Депортиво 42

Атлетико Мадрид 37, итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи