Маскерано остаје!

Навијачи Ливерпула могу да одахну. Хавијер Маскерано жели да продужи уговор са клубом. Медији су селили борбеног Аргентинца у Барсу, али је сада јасно да од тога нема ништа.

Коначно добра вест за навијаче Ливерпула. Један од миљеника навијача, Хавијер Маскерано највероватније остаје у клубу. 

Фудбалер средине терена Ливерпула изјавио је да жели да продужи уговор са тим енглеским клубом, без обзира на тренутну кризу.  

"Управа Ливерпула зна да желим да останем овде тако да неће бити тешко да се договоримо о новом уговору. Видећемо шта ће се десити у наредним недељама", рекао је Маскерано чији садашњи уговор са Ливерпулом истиче почетком 2012. године.

Медији су у последње време зато често спекулисали о одласку 25-годишњег Маскерана из Ливерпула, а као његов нови клуб најчешће се помињала Барселона.

Репрезентативац Аргентине је, међутим, изјавио да његови менаџери већ разговарају са представницима Ливерпула о продужењу сарадње. 

"Срећан сам овде и желим да то докажем на терену", додао је Маскерано, који је у Ливерпул дошао 2007. године из Вест Хема.

Ливерпул ове сезоне не игра у најбољој форми, па је могуће да ће следеће, после дуже времена, изостати из Лиге шампиона, пошто је тренутно на тек шестом месту у енглеском првенству. Учешће у Лиги шампиона доносе само прве четири позиције.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи