Виља провео ноћ у болници

Давид Виља, који ће сигурно бити један од најтраженијих фудбалера у летњем прелазном року, провео је ноћ у болници због повреде главе.

Фудбалер шпанског фудбалског прволигаша Валенсије Давид Виља провео је ноћ у болници после ударца у главу задобијеног за време првенствене утакмице са Малагом, коју је његов тим добио са 1:0.

Током првог полувремена Виља се сударио главом са противничким играчем, али није напустио терен пре краја меча, да би након тога због вртоглавице и мучнине потражио лекарску помоћ.

Пребачен је у болницу у Валенсији где је остао на посматрању читаву ноћ. Лекари су утврдили да нема патолошких поремећаја и јутрос су Виљу отпустили и наложили му мировање од неколико дана.

Шпански репрезентативац ће бити принуђен да пропусти утакмицу са Сарагосом у суботу и, уколико се његов опоравак буде одвијао према предвиђању лекара, моћи ће да наредног четвртка заигра у четвртфиналном мечу Лиге Европе против Атлетика из Мадрида.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи