Нојер не долази у Бајерн

Немачки фудбалски прволигаш Бајерн из Минхена демантовао је информације да намерава да ангажује голмана конкурентског Шалкеа, Мануела Нојера.

Спортски директор баварског клуба Кристијан Нерлингер тврди да је Управа најтрофејније немачке екипе изузетно задовољна формом ветерана Ханса Јерга Бута.

"Изузетно ценимо Нојера, али у причама да желимо да га ангажујемо нема нимало истине. Бут је наш први голман и сви у клубу су задовољни партијама које пружа. Осим тога морате узети у обзир и да Нојер има дугогодишњи уговор са Шалкеом", казао је Нерлингер.

Талентовани 23-годишњи голман до сада је бранио на 111 утакмица за Шалке, а био је стандардни члан младе немачке репрезентације. За "А" селекцију дебитовао је 2. јуна прошле године на утакмици против Уједињених Арапских Емирата, а након тога је бранио још само на мечу са Обалом Слоноваче.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи