Туча на тренингу “сврака”

Повратак Њукасла у Премијер лигу, који је на видику, покварила туча играча на тренингу. Најбољи стрелац "сврака" Енди Керол поломио вилицу дефанзивцу Стивену Тејлору. Све то, наравно, због девојке.

Њукаслу ове сезоне дефинитивно "цветају руже". Клуб, који је био у огромним проблемима претходних година, полако се враћа у Премијер лигу, "гази" све пред собом у нижем рангу, и сви су мислили да је лош период иза њих.

Скоро идиличну слику у клубу покварила је туча првотимаца на тренингу. Најбољи стрелац екипе, Енди Керол, поломио је одбрамбеном фудбалеру Стивену Тејлору вилицу, због чега ће Тејлор до краја сезоне бити ван строја.

Инцидент се догодио на недељном тренингу екипе, а како медији на Острву преносе, разлог је девојка. Тачније, Тејлор је слао СМС поруке Кероловој бившој девојци, што се нападачу Њукасла никако није свидело.

Обојица су завршила у болници, 24-годишњи Тејлор извукао је дебљи крај, са сломљеном вилицом, а три године млађи Керол повредио је руку.

Газда "сврака" Мајк Ешли најавио је да ће спровести истрагу како би се утврдило ко је крив за тучу, а обојица играча ће, осим повреда које су задобили, добити и "по џепу".

"Стивен је озбиљно повређен и неће играти до краја сезоне. Уопште није било пријатно видети тучу, која је била непотребна, јер је до сада атмосфера у тиму била одлична. Нико није желео да се ово деси, па не чуди што је клуб покушао да заташка инцидент", рекао је британском "Сану" извор из клуба.

Керол је, са 15 постигнутих голова, најбољи стрелац Њукасла у овој сезони, и један је од најзаслужнијих за одличне партије Њукасла. Такође, Керол је стандардни члан репрезентације Енглексе, коју чине играчи стари до 21 године.

Тејлор је својевремено био капитен те селекције, а од јануара ове године, због повреде колена, није одиграо ни једну утакмицу. Његов повратак на терен очекивао се наредних седмица.

Представници Њукалса још се нису обратили медијима поводом тог инцидента.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи