Лукић:Нешто је требало променити

Председник фудбалског клуба Црвена звезде Владан Лукић рекао је да су Управни одбор тог фудбалског клуба и досадашњи тренер Владимир Петровић договор о раскиду сарадње постигли због свести да нешто мора да се промени у екипи, и истако да није било никаквог сукоба.

"Заједнички смо закључили да нешто треба да променимо. Пижон остаје легенда клуба. Он је већ био и одлазио из Звезде и ово сада не значи да се неће поново вратити у клуб као тренер или функционер", рекао је Лукић новинарима на стадиону Црвене звезде.

Петровић је клупу Звезде напустио иако су црвено-бели после 19 кола први на табели српског првенства са два бода предности над вечитим ривалом Партизаном.

Звезда је, ипак, разочарала у прва три кола пролећног дела сезоне, иако је остварила три победе, да би одлука о промени тренера била донета после јучерашњег пораза од Металца у Крагујевцу од 2:1.

"Сви имамо део одговорности за то, али нема разлога да сада падамо у депресију. И даље имамо бодовну предност над Партизаном. Да нам је неко пре почетка сезоне понудио овакву ситуацију, сигурно бисмо је прихватили", рекао је Лукић.

Нови тренер Звезде биће Ратко Достанић, који је Звезду већ предводио у сезони 2004/2005, али је морао да напусти тим, пошто је клуб тада остао без трофеја.

"Имали смо два кандидата, Достанића и (Миодрага) 'Грофа' Божовића", појаснио је Владан Лукић једногласну одлуку Управног одбора.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи