Пижон на дасци

Иако су многи писани и електронски медији објавили да је тренер ФК Црвена звезда Владимир Петровић синоћ смењен, како РТС сазнаје у току је седница Управног Одбора Фудбалског Клуба Црвена звезда на којој ће бити донета одлука о смени тренера нашег најтрофејнијег клуба.

Након пораза у 19. колу Јелен Супер лиге, на гостовању у Крагујевцу, од екипе Металца из Горњег Милановца, резултатом 2:1, Црвена звезда са пет, пала је на само два бода предности на табели, у односу на првог пратиоца, тим Партизана.

Међутим, резултат не брине толико челнике нашег најтрофејнијег клуба, колико игра тима у пролећном делу сезоне.

Још увек није познато ко би могао да замени Валдимира Петровића на клупи Црвене звезде. Иначе, он је након меча са Металцем изјавио:

,, Није смак света. Првенство је дуго и биће ту још пораза и победа", смирено је рекао Петровић. Јако интересантна утакмица. Нисмо успели да решимо њихову игру у одбрани, а пошто нам бод ништа није значио после смо се много отворили што је домаћин искористио", оценио је тренер Звезде.

Одлуку о томе да ли ће Владимир Петровић бити смењен објавићемо у току дана.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи