Стевановић не размишља о ривалу

Тренер фудбалера Партизана Горан Стевановић рекао је да је веома задовољан победом над Чукаричким и додао да га не занимају резултати конкурента за титулу, Црвене звезде, која је данас доживела пораз.

Црвено-бели после 19. кола Супер лиге имају два бода више од другопласираног Партизана.

"Гледамо само себе.... Рекао сам и када смо имали пет бодова мање да имамо шансе за титулу. Важно је да играмо добро и зрело, да публика ужива. Резултати другој екипа ме не интересују", рекао је Стевановић новинарима после победе од 3:0 против Чукаричког.

Утакмица са Чукаричким екипи Партизана била је трећа победа у четири утакмице у пролећном делу Супер лиге.

"Понекад су игра и резултат бољи показатељ од било каквог коментара. Ово нам је био четврти узастопни меч на високом нивоу, још увек нисмо примили гол. Били смо агресивни и сконцентрисани у завршници. Када дамо гол на време, после све иде лакше. Наш 'везни' ред нам је умногоме олакшао посао", закључио је Стевановић.

Шеф стручног штаба последњепласираног Чукаричког Симо Крунић оценио је да је било нереално да његова екипа у дуелу са Партизаном тражи бодове у борби за опстанак.

"Покушали смо да се супротставимо Партизану без тројице стандардних првотимаца, али нисмо успели. Партизан је био бољи од првог до последњег минута. Окрећемо се следећим утакмицама у којима ћемо тражити бодове у борби за опстанак", казао је Крунић.

Партизан у следећем колу, које се игра у среду, гостују код новосадске Војводине, док ће Чукарички дочекати БСК из Борче.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи