Читај ми!

Енглези и Чеси сигурни у другом колу Лиге нација

Фудбалска репрезентација Енглеске савладала је селекцију Финске 2:0 у другом колу групе 2 Б Лице нација. Чешка је победила Украјину са 3:2 у другом колу групе 1.

После тријумфа над Републиком Ирском, Енглеска је уписала други тријумф у Лиги нација и тренутно се налази на деоби првог места са Грчком која је била боља од Ираца са 3:0.

Хари Кејн био је двоструки стрелац у победи над Финском. Капитен Енглеске је био прецизан у 57, а потом у 76. минуту када је и поставио коначан резултат утакмице.

Фотис Јоанидис је био такође двоструки стрелац у победи Грчке над Ирском, прво је погодио мрежу ривала у 23. минуту, а онда и у 76. Бенџамин Келман је постигао аутогол у 37. минуту меча.

У наредном колу групе 2 састаће се Енглеска и Грчка, односно Ирска и Финска.

Фудбалери Чешке уписали су први тријумф у Лиги нација, после пораза од Грузије, успели су да победе Украјину.

Павел Шулц из Чешке био је најистакнутији играч на мечу, јер је постигао два гола. Играч Викторије из Плзења је постигао погодак прво у 21, а потом и у другом минуту надокнаде времена у првом полувремену. Владислав Ванат је био прецизан за Украјину у 37. минуту.

У другом полувремену, играчи Чешке су били за нијансу бољи од Украјинаца. Томаш Соучек је у 80. минуту меча, а Ђорђи Судаков је у 84. минуту поставио коначан резултат дуела.

Грузија је једина непоражена екипа у прва два кола у групи 1, после тријумфа над Чешком, Грузини су победили и Албанију минималним резултатом 1:0.

У следећој рунди играће Украјина и Грузија, односно Чешка и Албанија.

Лига нација, уторак:

Група Б1:
Албанија - Грузија 0:1
Чешка - Украјина 3:2

Група Б2:
Енглеска - Финска 2:0
Република Ирска - Грчка 0:2

среда, 11. септембар 2024.
17° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару