Читај ми!

Пикси: Нисам видео озбиљну шансу ривала, нити наш распад система

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је после пораза од Данске да није приметио ниједну озбиљну шансу ривала, као ни "распад система" његове екипе.

Данска је у Копенхагену са 2:0 победила Србију.

"Знамо да имамо или да смо имали кадровске проблеме. Знали смо да ће на физичком плану бити јако тешко. Момци су дали све од себе. Нимало није лако. Сматрам да смо прво полувреме одиграли у егалу. Било је 50-50. Нисам приметио ниједну озбиљну шансу њихову, ни наш распад система", рекао је Стојковић после утакмице на конференцији за медије. 

Селектор је истакао да је вођство Данаца дошло у "невреме".

"Био сам сигуран да ће бити егал у првом, а да у другом буде другачије са изменама. ВАР соба је одлучила опет против нас. Шта ћемо, морамо да поштујемо то. У другом полувремену се видела физичка надмоћ Данаца. Не би требало превише критиковати. Кренули смо у циклус са великим бодом. Немојте заборавити да имамо утакмицу код куће против Данске", додао је Стојковић.

Истакао је Стојковић да је Данска у овом тренутку квалитетнија екипа. 

"Ако поредимо данас екипу Данске са нама, видећете индивидуални квалитет који је на њиховој страни. Ваља бити поштен и признати. Они имају комплетан састав. Ми смо имали чак тројицу играча који су били па отишли. Успели смо да парирамо прво полувреме", подвукао је Стојковић.

На крају је Стојковић рекао да ће видети на кога ће моћи да рачуна за октобарске мечеве, код куће против Швајцарске и у гостима против Шпаније. 

"То ћемо видети. Имамо још месец дана до тога. Видећемо на које играче можемо да рачунамо. За то служи Лига нација нама. Ми не мислимо да ћемо играти финале. У октобру ће можда бити измењен састав. Има времена", закључио је Стојковић.

Србија након две одигране утакмице има један бод.

недеља, 08. септембар 2024.
26° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару