Звезда ће се на мечу против Напретка опростити од Боре Ђорђевића

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да ће се на мечу против Напретка, поред минута ћутања, на посебан начин опростити од Боре Ђорђевића, који је преминуо 4. септембра у болници у Љубљани.

Црвена звезда дочекује крушевачки Напредак 14. септембра од 20.00 часова на Стадиону "Рајко Митић", а утакмица осмог кола Суперлиге Србије имаће посебну увертиру посвећену Бори Ђорђевићу, који је у суботу сахрањен у Чачку.

"Велики рокер и уметник Бора Чорба нас је на велику жалост свих присталица Црвене звезде напустио 4. септембра. Како бисмо му се захвалили за неизмерну љубав, коју је пружао клубу од раног детињства па све до последњих дана свог живота сви звездаши ће имати прилику да се на посебан начин опросте од изузетног човека на утакмици против Напретка, која је заказана за суботу од 20 часова", наведено је на званичном сајту Црвене звезде.

Меч против екипе из Крушевца ће почети минутом ћутања.

"На тај начин ћемо одати почаст аутору бројних Звездиних песама, које ће се заувек са поносом певати на мечевима нашег вољеног клуба. Позивамо све навијаче да на утакмицу дођу раније, како би присуствовали опроштају од Боре Ђорђевића", пише у саопштењу Звезде.

Рок музичар, певач и текстописац Бора Ђорђевић преминуо је 4. септембра у болници у Љубљани, где је примљен због упале плућа.

недеља, 08. септембар 2024.
33° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару