Читај ми!

Бесплатан улаз за све навијаче на утакмицу између Црвене звезде и Напретка

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да ће бити бесплатан улаз за све навијаче на утакмицу против Напретка 14. септембра. Фудбалери Црвене звезде дочекаће Напредак из Крушевца 14. септембра од 19 часова, у мечу осмог кола Суперлиге Србије.

Како се наводи у саопштењу "црвено-белих" повод за беспатан улаз биће прослава 61. рођендана стадиона "Рајко Митић".

"Биће то права прилика да сви звездаши поздраве и нова појачања. Црвено-бели дрес је по други пут задужио љубимац навијача Немања Радоњић, док је велики звездаш Раде Крунић испунио дечачки сан доласком у наш клуб, али и велику жељу свих навијача. Добродошлицу ће сви присутни моћи де пожеле и Силасу, који је изабрао да каријеру настави у Црвеној звезди", преноси клупски сајт.

Из Звезде подсећају да је недавни пласман у Лигу шампиона још један од разлога да навијачи дођу на стадион у што већем броју и подрже фудбалере пред утакмицу против Бенфике.

"Успешан период је иза нас, а разлог за славље је и пласман у Лигу шампиона, те је меч против Напретка изузетна прилика да пружимо ветар у леђа нашим играчима и подржимо их пред прву утакмицу у најквалитетнијем европском такмичењу коју ће одиграти против Бенфике", стоји у саопштењу актуелног шампиона Србије.

Звезда се налази на првом месту у СЛС, има 16 бодова и утакмицу мање. Напредак је на деветој позицији са осам бодова.

субота, 07. септембар 2024.
30° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару