Читај ми!

Мбапе: Срећан сам у Реалу, могу да играм на свим позицијама у нападу

Фудбалер Реала и француски репрезентативац Килијан Мбапе изјавио је да је срећан због победе против Бетиса и додао да може да игра на три позиције у нападу, преносе шпански медији.

Реал је у недељу на свом терену победио Бетис 2:0 у мечу четвртог кола Ла Лиге, а оба гола за мадридски клуб постигао је Мбапе.

"Ово су били сјајни тренуци за мене. Очекивао сам да ћу да поентирам на овом митском стадиону, који је најбољи на свету. Међутим, важно је да смо победили. Било је важно да победимо после меча са Лас Палмасом, утакмица је била тешка, али ми смо Реал Мадрид", рекао је Мбапе.

Мбапе је у Реал стигао у летњем прелазном року из Пари Сен Жермена.

"Срећан сам, људи ми поклањају пуно пажње, чак и када нисам постизао голове. Три утакмице без гола за некога није пуно, али јесте за мене. Људи из клуба и навијачи су били уз мене", додао је Мбапе.

Истакао је да може да игра на све три позиције у нападу.

"То сам радио и у ПСЖ-у, Монаку, као и у репрезентацији Француске. Све смо бољи и наставићемо тако, јер долазе важни мечеви. Знам да се у екипи доста тога мења када дође играч као што сам ја. Стварно мислим да напредујемо од прве утакмице, знам шта могу боље, а и екипа то зна", додао је нападач Реала.

Мбапе је истакао да је у добрим односима са саиграчем Винисијусом, који је француском фудбалеру препустио да изведе пенал против Бетиса.

"Људи доста говоре о мени и Винисијусу, то је нормално, ми смо два славна играча. Морам да учим од њега, његове покрете, шта воли на терену... Пенали? То је комуникација. Тренер нам даје слободу, не желим да радим ствари на силу, него природно", закључио је Мбапе.

понедељак, 02. септембар 2024.
30° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару